rugzak.png

Cursusdata

In Nijkerk wordt de Alpha-cursus aangeboden door christenen uit verschillende kerken op verschillende momenten in de week. Meerdere keren per jaar hebben zij onderling contact en wordt er afgestemd wie wanneer de cursus gaat verzorgen zodat er een gevarieerd aanbod is, het hele jaar door. De cursussen starten in het voor- en najaar) Ook is het al vele jaren de goede gewoonte om een gezamenlijke kick-off te verzorgen. Hieraan werken ook Alphateams mee die op dat moment de cursus niet verzorgen. In Nijkerkveen verzorgt de Hervormde Kerk samen met de Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen de Alpha-cursus.

Ochtend Alpha   Avond Alpha   Vrouwen Alpha   Youth Alpha
26 september 2017    28 september 2017   25 september 2017   28 september 2017   Startdatum

ochtend

avond

9:00-11:30 uur

's avonds

Weekdag

oppas aanwezig

Vanaf 28 september:

'De Huiskamer'

Oosterstraat

(Achter 'Zeeman')

oppas aanwezig    Jeugd tussen 14 en 20 jaar  Locatie

Inge

Jantine

06-19838500

Inge

Johan

06-13419421

Contactpersoon

De volgende kerken steunen deze Alpha-cursussen: De Hervormde Gemeente 'De Fontein', Evangelische gemeente 'De Ark' en de Gereformeerde Kerk (Vrijgemaakt)

Behalve de Alphacursus is er in Nijkerk nog een mogelijkheid om kennis te maken met het christelijk geloof. Namelijk de Emmaus cursus. Meer weten? Laat This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  een bericht achter.

Aan deze website wordt gewerkt. Dit is een tijdelijke homepage. De vermelde informatie is overigens correct.